Woonrust, Verzekering advies

Wie zijn wij

WoonRust Advies

Jij: wilt niet meer zoeken naar de goedkoopste verzekering
Wij: vinden voor jou de scherpste premie

Het laatste dat je wilt is dat je onnodig teveel voor je verzekering betaalt. Woonrust Advies neemt die zorg graag bij je weg. Want wij hebben de beste verzekeringen met de laagste premies geselecteerd. Natuurlijk letten we er wel op dat een verzekering voorwaarden heeft die perfect passen bij jouw situatie en wensen. Zodat goedkoop, achteraf geen duurkoop wordt. Kies ook voor het voordeel van WoonRust Advies. Kom gerust even langs of maak een afspraak. Wij zijn je graag van dienst.

Dekking

De WoonRust Advies verzekering voorkomt dat u dubbel en/of onderverzekerd bent. Wij vragen u periodiek of er nog wijzigingen zijn in uw persoonlijke situatie. Met deze informatie controleren wij of u de juiste verzekeringen heeft en zorgen wij ervoor dat u altijd de juist dekking heeft.  Wij voorkomen hiermee de kans dat u onderverzekerd of oververzekerd bent. Wij snappen ook dat u bij schade niet voor verrassingen wilt komen te staan.  Het laatste dat u wilt is dat uw verzekering niet uitkeert bij schade.

Premie en voorwaarden

Het laatste dat je wilt is dat je onnodig teveel voor je verzekering betaalt. WoonRust Advies neemt die zorg graag bij je weg. Want wij hebben de beste verzekeringen met de scherpste premies geselecteerd. Natuurlijk letten we er wel op dat een verzekering voorwaarden heeft die perfect passen bij jouw situatie en wensen. Zodat goedkoop, achteraf geen duurkoop wordt. Daarnaast zorgt WoonRust Advies jaarlijks dat de verzekeringen worden beoordeeld. Als de huidige condities niet meer voldoen, wordt een extra dekking toegevoegd of wordt de premie aangepast.

Kosten

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet waarvoor u betaalt. U betaalt maandelijks de risicopremie en assurantiebelasting. U betaalt uiteraard wel voor onze dienstverlening. Vraag naar de uurtarieven bij jouw adviseur.

 

WoonRust Advies is onderdeel van De Hypotheekshop.